1

Imatges de la presentació del llibre ‘Herències’, d’Àngels Gregori i Teresa Pascual

Publicat: 21 de desembre de 2011 en Àlbums | Etiquetes: , | Per Editor

+ Compartir
·   PDF   ·   Versió imprimible   ·   Recomanar     

Un comentari.

  1. Em sembla que Teresa Pasqual i l’Àngels Gregori són dues poetesses magnífiques i que demostren que la poesia no és un joc de malabars ni una art amb la qual traficar l’esforç intel·lectual saforenc, som hereus d’una gran tradició literària i jo com a medievalista les aprecie molt o moltíssim, de més a més, què importa guanyar o no guanyar els diners no se’n van en orris, l’esforç d’aquestes dues intel·lectuals s’ho mereix tot, dic jo amb la boca empetitida, “veles e vents han mon desig complir/ faent camins tramuntanals/ (i jo afegisc) no és debades complir mon cant/ si dubtes del teu esforç/ tremuntanal desig s’acomplirà en mon cant/ rapsode humil de la lletra ferida en mon Parnàs/…) i pare de dir, Enhorabona us ho mereixeu totes dues.

    Bon any entrant i qui sap si l’eternitat i un dia!!!

    Gràcies per Tot, ací estic al vostre servei.

    Josep-Carles Català Castello.