Naix “Lletra Impresa Edicions”, una nova editorial valenciana

Els escriptors Mercè Climent i Juli Capilla, saforíssims tots dos, s’aventuren amb un nou segell editorial: Lletra Impresa Edicions. “Una editorial en llengua catalana i de qualitat que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora”, segons indiquen els editors.

Amb aquest fi, veuen la llum dues col·leccions de narrativa.

La primera, “Ovidianes”, és una col·lecció que pretén traure a la llum veus inèdites i de qualitat que encara no han tingut l’oportunitat de donar-se a conèixer. El nom de la col·lecció és un doble homenatge a dos clàssics incontestables. D’una banda, a Publius Ovidius Naso, Ovidi, prolífic poeta romà, autor de les Metamorphoses i l’Ars amatoria, entre altres obres. I de l’altra, a l’inoblidable Ovidi Montllor, actor, cantant, rapsode i poeta alcoià.

La segona de les col·leccions, “Mythos”, s’adreça als més menuts i pretén recuperar i difondre llegendes valencianes sovint no massa conegudes o que no s’han difós com cal, un patrimoni cultural que a hores d’ara es troba en perill d’extinció, o que, si més no, ocupa cada vegada menys espai en la vida diària dels nostres xiquets i xiquetes.

Podeu llegir la notícia completa ací: http://lletraimpresaedicions.blogspot.com.es/2016/01/naix-lletra-impresa-edicions-una-nova.html

P1230162