“Cartes creuades”. Ens escrivim amb Piera?

“Cartes creuades”. Ens escrivim amb Piera?

“Cartes creuades” és una activitat pensada per a l’alumnat que s’ha aproximat a l’obra de Josep Piera o que està llegint-la. Volem fomentar el contacte directe amb l’autor, explorar el procés de creació i fomentar la curiositat entre l’alumnat. En principi, us proposem intercanviar una o dues cartes per grup.

En aquesta secció anirem publicant les cartes que vagen intercanviant els centres i l’escriptor (amb el consentiment  d’ambdues parts). Si esteu interessats en participar, no dubteu a escriure’ns al correu de Saforíssims.

El portal saforissims.org/joseppiera vol convertir-se en un espai on aglutinar materials educatius i activitats com les “cartes creuades” amb escolars o les visites “Piera a l’aula”. “Tenim l’oportunitat d’apropar l’obra i l’autor a les escoles i instituts, i no podem desaprofitar esta possibilitat. Les activitats s’espera que s’inicien en primer lloc amb els centres de Gandia, tot i que la iniciativa està oberta arreu del domini lingüístic”.