Llegir, conversar, compartir literatura… amb Josep Piera

Llegir, conversar, compartir literatura… amb Josep Piera

“Piera a l’aula” és una activitat pensada per a l’alumnat que s’ha aproximat a l’obra de Josep Piera o que està llegint-la. Volem fomentar el contacte directe amb l’autor, explorar el procés de creació i fomentar la curiositat entre l’alumnat. En principi, us proposem una visita amb grups reduïts, per a conversar, discutir o recitar conjuntament fragments o algunes de les obres de l’escriptor.

En aquesta secció anirem publicant les visites i activitats organitzades pels centres al voltant de l’obra de l’escriptor de Beniopa que ens envien que aneu enviant (amb el consentiment  d’ambdues parts). Si esteu interessats a participar, no dubteu a escriure’ns al correu de Saforíssims.

El portal saforissims.org/joseppiera vol convertir-se en un espai on aglutinar materials educatius i activitats com les “cartes creuades” amb escolars o les visites “Piera a l’aula”. “Tenim l’oportunitat d’apropar l’obra i l’autor a les escoles i instituts, i no podem desaprofitar esta possibilitat. Les activitats s’espera que s’inicien en primer lloc amb els centres de Gandia, tot i que la iniciativa està oberta arreu del domini lingüístic”.