foto-fachadaUna conversa literària entre els escriptors Josep Lluís Roig (Oliva) i Juli Alandes (Castelló de la Ribera) commemorarà els vint-i-un anys que compleix la Llibreria Papereria Parpalló de Bellreguard aquesta setmana.

A l’acte que serà aquest divendres 4 de desembre a les 19 hores a la llibreria bellreguardina, es presentarà “Resurrecció i mort de G.T.”, amb què J. Ll. Roig va guanyar el Certamen Literari de la Ciutat de Vila-real; i “Trencatenebres”, l’obra amb la que J. Alandes ha estat guanyador del Premi Andròmina de narrativa dels Premis Octubre 2014. Parpalló ha organitzat a través del seu facebook un sorteig d’aquests llibres en què pot participar qualsevol persona fins al dijous per la nit.

La Llibreria Papereria Parpalló ha agraït la col·laboració de Saforíssims Societat Literària i convida a tots els qui ho desitge a sumar-se a aquesta vesprada literària.