Tindrà lloc el divendres 14 de setembre, a les 20.30 hores, al Mirador dels Borja (darrere de l’Ajuntament), organitzada per Saforíssims Societat Literària, amb la col·laboració del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia i Compromís per Gandia. Consulteu-ne la web.

  • Es tracta d’un espectacle poètic i musical de caràcter popular en homenatge al poeta valencià més destacat del segle XX, Vicent Andrés Estellés.
  • Amb l’actuació musical del cantautor Sergi Contrí.

Gandia, 06 de setembre de 2018.- El Mirador dels Borja de Gandia acollirà, per segon any consecutiu, la 9a Festa Estellés Gandia, el recital poètic i musical popular que ret homenatge al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, una de les figures literàries valencianes més destacades del darrer segle. Serà el pròxim divendres, 14 de setembre, a partir de les 20.30 hores.

Està organitzat per Saforíssims, Societat Literària, amb la col·laboració de Compromís per Gandia i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia. L’acte també comptarà amb l’actuació musical del cantautor de Dénia, Sergi Contrí.

La coordinadora de l’acte, la poeta Maria Rosa Sabater, ha animat la ciutadania a participar-hi llegint un poema d’Estellés. “Per tal d’evitar repeticions cal triar prèviament un parell de poemes d’Estellés, dur-los-hi fotocopiats i enviar-los per correu electrònic a saforissims@saforissims.org”.

Cal recordar que són nombroses les poblacions del País Valencià que celebren des de fa nou anys la Festa Estellés, la qual pretén ser un homenatge al poeta de Burjassot i un acte de reivindicació de la cultura pròpia. La festa ve a coincidir amb l’efemèride del seu naixement (4 de setembre) i s’inspira en el ‘Burns Supper’, una celebració escocesa que es fa cada 25 de gener per commemorar el naixement del poeta en llengua escocesa Robert Burns (1759-1796), i que consisteix en un gran àpat popular.

Compatiu-ne el cartell!