Cartell de la 5a edició

L’IES Tirant lo Blanc de Gandia i l’associació Tirantianes organitzen des de fa cinc anys el premi de microrelats Tirant@net. Des de la primera edició, l’organització va proposar-se un triple objectiu:  fomentar el gust per l’escriptura, incitar l’ús de les noves tecnologies i, per damunt de tot, promoure la igualtat en qualsevol de les seues formes, però incidint especialment en la igualtat de gènere i la lluita contra la violència masclista.

Durant les cinc edicions han participat més de mil alumnes d’ESO, Cicles, PQPI i Batxiller, provinents de vora una trentena d’instituts i col·legis de tot l’àmbit lingüístic.

Com a novetat, en aquesta cinquena edició, s’ha creat un bloc on es penjaran les obres guanyadores i finalistes en cadascuna de les categories convocades i des d’on es pot accedir a les obres, cartells i fotografies d’edicions anteriors.

L’acte de lliurament dels premis es farà el proper divendres 23 de novembre a les 10h. a la sala d’usos múltiples de l’IES Tirant lo Blanc.