Benvingudes i benvinguts a aquest espai càlid i acollidor com prendre un té calentet mentre mires per la finestra de casa, escoltes música o lliges un llibre… ^_______^

Aquest blog arriba en la tardor, una bonica època de l’any, encara que ja feia temps que m’abellia tindre’n un. Intentaré que estiga ben fet, que siga bonic i interessant alhora, hi posaré tot el meu esforç i entusiasme.

Per què la teteria musical? Senzillament perquè, igual que els distints tipus de té que amb els seus sabors ens poden transportar a diversos llocs del món, també ho fa la música. També perquè, eixa varietat la trobem en les diverses variants de la música i l’art que m’agraden, em fan somiar i volar la meua imaginació. En la teteria parlaré de música, de concerts meus i d’altres amigues i amics, col·laboracions, educació ( general i musical en particular, ja que m’hi dedique…), en fi, de tot allò que em captiva.

Com deia Leonard Bernstein, “No puc passar un dia sense escoltar música, tocar-la, estudiar-la o pensar sobre ella”

Espere que gaudiu, del té també.