coberta sicoLa Xara Edicions i Sico Fons, tenen el plaer de convidar-vos a la presentació del recull de relats No em diga això. L’acte es farà el dia 1 de desembre, dimarts, a la Biblioteca de Tavernes de la Valldigna a les 20.00 h i serà presentat pel professor d’Història Pep Ciscar.

Sico Fons és escriptor de Tavernes de la Valldigna, País Valencià. Entre altres,  ha publicat L’udol de la sirena (Edicions La Xara, 2001), Històries de la Vall (Ediciones Bonet Sichar, 2003), La mort de la sirena (Edicions La Xara, 2003), Els crits de la follia (Edicions La Xara, 2004), Infants adormits (Edicions La Xara, 2005), el recull de relats Parelles imperfectes (El Taller del Poeta, 2006), Portes tancades (Edicions La Busca, 2006), El desfici dels herois (Edicions La Busca, 2008), Un estiu a l’infern (La Busca Edicions, 2010), Hu­mors agres (Edicions del Bullent, 2012), la recopilació d’articles d’opinió Genocidi (in)visible (Voliana Edicions, 2012), Garbí de Malfiar, de rodamón a joglar (Edicions La Xara, 2013), Crònica perplexa d’un exèrcit (Ediciones Oblicuas, 2013), i Un sol esglaiat (Edicions La Xara, 2014).

No em diga això (Edicions La Xara, 2015) és una recopilació de relats de temàtica molt variada que ens descriuen des de la brutalitat de les guerres fins a la perplexitat, l’estranyesa o el desfici que provoca la realitat actual en l’ésser humà. Necessitem agafar-nos com siga a alguna cosa sòlida que done sentit a les nostres vides; el problema, potser, és que sovint aquestes coses solen ser com els claus roents. Ens cremen.