Després de l’èxit de públic de l’acte de presentació a Gandia de Serena barca, el darrer llibre de poesia de Maria Josep Escrivà es presenta el dimarts 1 de març, a les 19.04 h, a la Llibreria 3i4 de València (c. Sant Ferran, 12) i comptarà amb la participació dels editors Francesc Bononad i Pau Sanchis i de l’autora.

La poeta del Grau va debutar el 1993 amb Remor alè, amb què va guanyar el premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó, al qual van seguir A les palpentes del vidre el 1998 i, el 2002, Tots els noms de la pena. L’any 2007, Flors a casa va merèixer els Jocs Florals de Barcelona, i amb això, l’autora, el reconeixement de Poeta de la Ciutat.

Serena barca és el seu cinquè llibre i ha estat editat per Edicions del Buc, una editorial jove que ja ha tret a la llum obres d’autors com Begonya Mezquita, Carles Camps Mundó, Màrius Sampere o la també grauera Teresa Pascual.

Aquest títol d’Escrivà arriba després d’un llarg silenci poètic que ha durat set anys i que es trenca amb aquest nou llibre que és, en paraules de Manuel Forcano, “com una florida, com un ram que et porta algú a casa per sorpresa”.

El 15 d’abril es presentarà a la Llibreria Calders de Barcelona.

Més informació a www.edicionsdelbuc.com

Presentació Serena barca a València