El 23 d’abril celebrem el Dia Internacional del Llibre. Una festivitat que ha abastat una dimensió internacional des que la UNESCO el va declarar com a tal l’any 1995, però que té els seus orígens a Catalunya, on la gent s’intercanvia roses i llibres.

Al País Valencià com més va més arrelam té aquesta festa de la lectura i de la primavera.

Des de Saforíssims ens volem sumar a la festa del llibre del 23 d’abril amb una iniciativa que ens sembla ben interessant.

Totes les saforíssimes i tots els saforíssims que vulguem, i també tota la gent de la Safor-Valldigna i encara més enllà, ens reunirem el 23 d’abril, dissabte, a les 12 del migdia a la Biblioteca Central de Gandia. (Pl. Rei Jaume I, dels Colomets o del Segó). La idea és que totes les persones que ens hi reunim portem un llibre de regal que ens haja agradat o que recomanem per intercanviar-nos-els entre nosaltres. No trobeu que és un gest simbòlic molt bonic?

En aquesta iniciativa festivobibliogràfica comptem amb el suport de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (IMAB).

Animeu-vos, doncs, a celebrar el Dia Internacional del Llibre a la Biblioteca Central de Gandia.

 

Porta un llibre