Maria Josep Escrivà, Lourdes Boïgues, Vicent Cervera, Óscar Martí, Mercè Climent i Juli Capilla participaran aquest cap de setmana en la Setmana del Llibre en Català que se celebra a Barcelona, en una jornada organitzada per l’Associació d’Editors del País Valencià que tindrà lloc aquest diumenge 10 de setembre.

Cadascun d’ells aprofitaran per a presentar les seues novetats editorials a l’Avinguda de la Catedral, en ple Barri Gòtic de la ciutat catalana. Així, els gandians Vicent Cervera i Òscar Martí presentaran El Mondúver a un tir de pedra (Edicions del Bullent), a les 16:30 h; Lourdes Boïgues, L’estranya que habita els meus somnis (Edicions del Bullent) i Maria Josep Escrivà, L’Home del Capell de Palla (Edicions 96), ambdues autores a les 16.40 h. I, per últim, es presentarà també el llibre Oh! Dietaris inèdits, del també gandià Joan M. Monjo, a les 17.25 h, a càrrec de Mercè Climent i Juli Capilla. A banda del llibre de Monjo, la gandiana Lletra Impresa Edicions presentarà dos títols més: Enterreu-me en batí i en sabatilles. Biografia novel·lada de Joan Valls i Jordà, d’Ester Vizcarra, també a les 17.25 h, i Poesia completa. Cartes a Fernando Pessoa, de Mário de Sá-Carneiro, la traducció del qual és obra de Vicent Berenguer, a les 12.55 h del matí.

La Setmana del Llibre en Català se celebra a Barcelona del 8 al 17 de setembre. Durant aquests dies els títols dels autors i des les autores de la Safor-Valldigna i de la resta de valencians estaran disponibles en la caseta de l’Associació d’Editors del País Valencià.