Com ja sabeu, el 23 d’abril celebrem el Dia Internacional del Llibre. Una festivitat que ha abastat una dimensió internacional des que la UNESCO el va declarar com a tal l’any 1995, però que té els seu origen a Catalunya, on la gent s’intercanvia roses i llibres.

Al País Valencià com més va més arrelam té aquesta festa de la lectura i de la primavera. I, com no podria ser d’una altra manera, també a la Safor-Valldigna.

Des de Saforíssims ens volem sumar a la festa del llibre del 23 d’abril amb una iniciativa que ens sembla ben interessant.

Totes les saforíssimes i tots els saforíssims que vulguem ens reunirem el 23 d’abril, dissabte, a les 12 del migdia a la Biblioteca Central de Gandia. (Pl. Rei Jaume I, dels Colomets o del Segó). La idea és que totes les persones que ens hi reunim portem un llibre de regal que ens haja agradat o que recomanem per intercanviar-nos-els entre nosaltres. No trobeu que és un gest simbòlic molt bonic?

Comptem per a aquesta convocatòria festivobibliogràfica amb el suport de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (IMAB).

Animeu-vos, doncs, a celebrar el Dia Internacional del Llibre a la Biblioteca Central de Gandia.

Per tal de preveure aproximadament la gent que hi assistirà, us agrairíem que contestàreu els que sí que vindreu.

Cordialment,

Porta un llibre