Cartell La FontB_PRINCEP XIrene Verdú, Maria Martínez i Noèlia Conca són les artífexs d’una nova col·lecció de llibres adreçada als primers lectors titulada El Príncep preguntador, publicats a Lletra Impresa Edicions, la nova editorial de Gandia. L’objectiu de la col·lecció és ajudar els més menuts a llegir i a aprendre alhora de manera amena i divertida a partir de temes que es donen en l’escola. Els dos primers números són Els Castells i La Lluna.

La presentació tindrà lloc a la biblioteca Tamarit d’Oliva, a les 11.00h del matí i comptarà amb la presència de les autores, les quals oferiran jocs i tallers infantils.

De vesprada, a patir de les 17.30h les trobareu també a la Trobada d’Escoles en Valencià de la Safor, que enguany se celebra a la Font d’en Carròs. Concretament, a la caseta de Lletra Impresa Edicions, on oferiran un taller de titelles d’El Príncep preguntador i signaran els seus llibres.