Cartell Prícep La Vital 3 (2)Divendres 6 de maig, a les 20.00h, tindrà lloc a La Vital de Gandia un espectacle teatral adreçat als xiquets i xiquetes sobre “El Príncep preguntador”, un personatge creat per Irene Verdú, bibliotecària, Maria Martínez, mestra, i Noèlia Conca, il·lustradora.

L’espectacle tindrà lloc a la planta baixa del centre comercial La Vital de Gandia i consistirà en una representació teatral, jocs i un taller de titelles.

Irene Verdú, Maria Martínez i Noèlia Conca són les artífexs d’una nova col·lecció de llibres adreçada als primers lectors titulada El Príncep preguntador, publicats a Lletra Impresa Edicions, la nova editorial de Gandia. L’objectiu de la col·lecció és ajudar els més menuts a llegir i a aprendre alhora de manera amena i divertida a partir de matèries que es donen a l’escola. Els dos primers números són Els Castells i La Lluna.

No us ho podeu perdre!