BUC_2016_05_20El darrer llibre de poesia de Maria Josep Escrivà es presenta aquest divendres 20 de maig, a les 20.00h, a la Casa de la Cultura de Pego (carrer de Sant Domènec, 5) i comptarà amb la participació de l’escriptora Maria Dolors Pellicer, de M. Àngels Faus a la flauta travessera, i de l’autora del llibre, Maria Josep Escrivà, qui recitarà alguns poemes.

Serena barca és el seu cinquè llibre i ha estat editat per Edicions del Buc, una editorial jove que ja ha tret a la llum obres d’autors com Begonya Mezquita, Carles Camps Mundó, Màrius Sampere o la també grauera Teresa Pascual.

Aquest títol d’Escrivà arriba després d’un llarg silenci poètic que ha durat set anys i que es trenca amb aquest nou llibre que és, en paraules de Manuel Forcano, “com una florida, com un ram que et porta algú a casa per sorpresa”.

La poeta del Grau va debutar el 1993 amb Remor alè, amb el qual va guanyar el premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó. Després, va publicar A les palpentes del vidre el 1998 i, el 2002, Tots els noms de la pena. L’any 2007, Flors a casa va merèixer els Jocs Florals de Barcelona i el reconeixement de “Poeta de la Ciutat”.