El Príncep preguntador a AdorPresentació dels llibres d’El Príncep preguntador a Ador (27 de maig, divendres, 18.30h)

Irene Verdú, Maria Martínez i Noèlia Conca són les artífexs d’una nova col·lecció de llibres adreçada als primers lectors titulada El Príncep preguntador, publicats a Lletra Impresa Edicions, la nova editorial de Gandia. L’objectiu de la col·lecció és ajudar els més menuts a llegir i a aprendre alhora de manera amena i divertida a partir de temes que es donen en l’escola. Els dos primers números són Els Castells i La Lluna.

La presentació tindrà lloc a la biblioteca d’Ador, a les 18.30h de la vesprada i comptarà amb la presència de les autores, les quals oferiran una representació teatral i un taller infantil.

Després de la representació teatral i del taller de titelles sobre El Príncep preguntador les autores signaran els seus llibres.

Presenta El Tio de la Porra aquest divendres a la Casa del Llibre de la La Vital de Gandia (27 de maig, a les 20.00h)

L’escriptor Juli Capilla presenta el seu darrer llibre El Tio de la Porra, publicat a l’editorial gandiana Lletra Impresa.

Tant majors com menuts podran gaudir d’una gran vetlada i d’una interpretació en directe del Tio de la Porra. Les presentacions de Lletra Impresa són un gran èxit atès que organitzen un xicotet teatre en què tant majors com menuts hi participen i gaudeixen alhora de l’espectacle. Un espectacle a càrrec de l’autor del llibre, Juli Capilla, i de la també escriptora Mercè Climent, que estarà ple de sorpreses, disfresses i regalets per als més menudets. Després de la representació, hi haurà un taller de màscares per als xiquets. I, en acabar, l’autor signarà el llibre a qui ho desitge.

La cita és aquest divendres, 27 de maig, a Gandia, a les 20.00h, davant de la Casa del Llibre del Centre Comercial i d’Oci La Vital.

Tio Porra La Vital (27-05-2016)