Aquest cap de setmana es presenta el llibre A mi, què em passa?, de Carme Morera i Tona Català, amb il·lustracions de Cristina Durán.

Divendres 3 de juny es presenta a Oliva, a les 20.15h, a la Casa de la Cultura (c/ Major, 12), i comptarà amb la intervenció de Josep Nadal, diputat per Compromís a les Corts Valencianes, i també de les autores.

Dissabte 4 de juny, a les 12.00h, serà a la llibreria Ambra de Gandia i les autores estaran acompanyades per Alícia Izquierdo, Regidora Delegada de Polítiques Econòmiques i d’Innovació de l’Ajuntament de Gandia.

«Jo sóc Carme. Vaig nàixer a la ciutat de València el 9 del 9 del 99 amb 9 dits als peus. Des del primer moment mon pare i ma mare van intuir que jo seria diferent». Així comença A mi què em passa?, de Carme Morera i Tona Català, amb il·lustracions de Cristina Durán. 

Més informació del llibre ací

Presentació a OlivaPresentació a Ambra