Aquest dijous els escriptors saforíssims Mercè Climent i Juli Capilla oferiran un contacontes  a la plaça Major de Benifairó de la Valldigna, sobre El Tio de la Porra. En acabar, hi haurà un taller de màscares i titelles sobre el mític personatge de la Safor, molt estimat per les xiquetes i els xiquets d’Oliva, Gandia, Bellreguard, Ador i a tota la comarca de la Safor-Valldigna. Un personatge que es remunta almenys a primeries del segle XIX.

L’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, amb la col·laboració de Saforíssims, organitza aquesta segona edició de “Literatura a la Plaça”, un festival al voltant de la literatura que s’estén al llarg de tot l’estiu, des del juliol fins a setembre. L’èxit de la primera edició ha espentat a la Regidoria de Cultura a presentar un projecte més ambiciós per a aquest estiu.

Hi esteu convidats!

cartell tio de la porra