Hi participen: Josep Maria Balbastre, Isabel Canet, Rebeca Dénia, Salvador Ferrer Alemany, Ferran Garcia-Oliver, Àngels Gregori, Vicent Lloret, Mercè Lloret Llopis, Josep Piera, Jose Manuel Prieto, Emili Selfa i Eduard J. Verger.

Amb l’acompanyament musical de: Mayte Sanz: guitarra; Miriam Zarzycka: flauta travessera, i Salva Esparza: guitarra.

Qui és el pare Miret?
Francesc M. Miret va nàixer a Beniopa el 1901. Va morir a la Safor, assassinat per la FAI, el 1936. Ingressà de jovenet a l’orde dels Camils. Estudià a Vic, on exercí també de professor. Publicà poesies amb pseudònims diversos en algunes revistes literàries, com El vers valencià, i deixà inèdit un llibre que titulà Esclats primerencs. El CEIC Alfons el Vell publicà el 1987 aquestes poesies amb el títol Esclats poètics, i, per celebrar el centenari del seu naixement, Francesc M. Miret, l’últim poeta romàntic (2001). En l’obra del pare Miret destaquen els poemes que dedicà a Beniopa, i en especial el Cant a Marxuquera, motiu pel qual els poetes saforencs li dediquen aquest recital, a Marxuquera, en el 80 aniversari de la seua mort.
Fotografia d’Òscar Martí.

Recital pare Miret bo