Volem convidar-vos a participar al recital poètic-musical “Veus per la Diversitat”, organitzat per Saforíssims en col·laboració amb l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, dins els actes de la Gandia Pride Orgull, la Festa de la Diversitat LGTBI.

Dijous 8 de juny
21.00 h “VEUS PER LA DIVERSITAT”. Recital poètic i lectura de textos, a càrrec de Saforíssims, Societat Literària. Amb l’acompanyament musical de Cristina Martí (dolçaina) i Àlex Velázquez (piano)
(Amb micròfon obert per a qui vulga participar-hi, tot i que és recomanable la inscripció en saforissims@gmail.com)
Lloc: plaça Major
INVITACIÓ:
Des de l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració de col·lectius LGTBI que han volgut sumar-s’hi, el Consell del Joves de Gandia i altres departaments municipals hem enllestit la programació del II Orgull LGTBI Gandia, que tindrà lloc del 5 al 10 de juny.
Com veuràs, hem apostat per un model amb activitats diverses i per a totes les edats: exposició, cinema, música, poesia, gastronomia, tallers familiars… I és que volem reivindicar la visibilitat LGTBI des de diferents vessants i implicar-hi tota la societat. Perquè la segona Festa de la Diversitat és en realitat la d’una ciutat que se sent RICA i ORGULLOSA de ser DIVERSA.
És per això, que volem compartir amb tu les activitats i convidar-te a participar-hi.
Lorena Milvaques, vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítques Inclusives.

“(…)Ningú ens veu mai com a humans

perquè som més fantasmes que cossos,

perquè la gent tem que la meua expressió de gènere siga un truc

que existeix per a ser perversa

i atrapar-los sense el seu consentiment (…)”

Lee Mokobe