Renovem el web i presentem una xarxa de blogs i un catàleg saforíssims. 

Amb l’arribada del nou any, la web de l’associació es renova. I ho fa per diversos motius: en primer lloc, per poder oferir els continguts de manera més còmoda i intuïtiva, i també d’una manera més visual. Continua presentant les activitats i l’agenda de la literatura catalana a la comarca i dels nostres escriptors, a més de ressenyes, notícies, reflexions, galeries i vídeos. Hi trobareu enllaços interessants a entitats relacionades amb la literatura. A més, repensem l’espai per poder arribar als lectors des de diferents dispositius, amb un web responsiu: hi podràs accedir de manera còmoda des de l’ordinador, la tauleta tàctil i el telèfon mòbil. L’espresa encarregada de desenvolupar la nova versió web ha estat la valenciana Nexe Tecnològic SL.

A més a més, hi ha altres novetats:

  • Un catàleg

Al mateix temps, presentem una ferramenta útil, que anirem farcint a poc a poc, dirigida a la gent que vulga organitzar activitats culturals i educatives de la mà dels escriptors de la comarca: un catàleg saforíssim. Hi anirem publicant els diferents formats amb què apropar-nos, mitjançant la literatura i la música, a col·legis, instituts, entitats i municipis d’arreu. L’adreça, saforissims.org/cataleg.

  • Blogs personals

La web serà, d’ara endavant, una plaça on trobar-nos per emplaçar-nos a gaudir de l’activitat literària. Els membres de Saforíssims, d’altra banda, també hi tindran el seu balcó: els blogs saforíssims són espais on els escriptors us faran partícips del seu món. A gener, s’hi suma l’escriptor Ignasi Mora (saforissims.org/ignasimora). Tant els blogs associats com els independents els podreu trobar a la web principal.

  • Publicació al correu

Finalment, no oblideu que, si voleu entar informats de tot açò i més, podeu subscriure-vos al nostre “correu informatiu”, i rebreu un resum amb les novetats, articles i notícies cada setmana. Solament heu de deixar el vostre correu electrònic al peu del web principal: saforissims.org.

Aquestes són algunes ferramentes amb què hem intentat millorar la comunicació amb vosaltres. Però allò fonamental és mantenir viu el fil que ens uneix. Ens esperen molts més projectes que anirem desvetllant a poc a poc i volem també rebre el caliu i la mirada atenta de la gent. Escrivim, entre molts altres motius, per gaudir-ne i fer-vos-en gaudir. I, en darrera instància, estar en línia consisteix sobretot en això.