L’exposició ‘Enllà del foc. La Safor se’ns crema. El drama dels incendis forestals a la nostra comarca’ és un projecte fotogràfic i literari que es remunta a l’any 2013, on Saforíssims va participar directament, amb l’aportació de textos que acompanyen les fotografies de Ximo Ferri, Natxo Francés, Àlex Oltra, Àlex Ruiz i Juantxo Ribes, recollits en un catàleg publicat per Edicions 96 per a l’ocasió.

‘Enllà del foc’ arriba ara a Llocnou, justament un dels pobles d’on sorgeix el projecte, impulsat per l’Ecomuseu Vernissa Viu. La inauguració d’aquesta exposició és només la primera cita perquè està previst en un futur ben pròxim un recital col·lectiu que clamarà als quatre vents l’estima incondicional per la nostra terra i el nostre patrimoni.

N’adjuntem tarja publicitària. Hi esteu convidats i convidades a la inauguració de l’exposició.