Vivim i contem el Raval amb les llegendes del Pinet (dissabte, 28 de gener, des de la Biblioteca Tamarit a les 10.30 h.)

Un any més, i ja en van quatre, organitzem una ruta guiada pel Raval d’Oliva per tal de descobrir racons, històries i #LlegendesDelPinet.

“Vivim i contem el Raval” és una activitat que va més enllà de la programació d’animació lectora del Servei de Biblioteques, i en què participa l’Escola Municipal de Teatre representant tres de les llegendes que va recopilar Doménec Morell al llibre Dotzena i mitja de llegendes del Pinet en diferents indrets del barri:

  • “Els amants del Pinet” en la confluència dels carrers Divina Gràcia i Sant Pancraci (11 h)*
  • “Roc i les tres bacores” en la plaça Camatxo (11.45 h)*
  • “El forn de les Fateres” en el carrer Sant Vicent (12.30 h)*

La ruta serà conduïda per “Rodamón en acció”, que explicaran les principals característiques, anècdotes i curiositats històriques que envolten els diferents indrets de l’itinerari. D’altra banda, comptarem amb la sempre benvinguda i magnífica col·laboració de les associacions de veïns del Raval en acción, del Raval-Gerreria, del Pinet i del Romaní.

I enguany anem més enllà! Els dies 18 de febrer i 4 de març, Ana Canet realitzarà un taller a la Biblioteca Tamarit per a públic entre 9 i 11 anys que porta per títol ‘Llums, càmera, acció… es roda!’, on es filmarà un curtmetratge basat en una de les llegendes. Caldrà inscripció prèvia i l’autorització corresponent.

En aquest enllaç podeu vore el recorregut Itinerari Vivim i contem el Raval

*Els horaris seran aproximats

Serà el dissabte, 28 de gener, des de la Biblioteca Tamarit a les 10.30 h.

Biblioteca Tamarit

C/Tamarit, 6

46780 Oliva

Tfn. 962963740

http://www.bibliotecaspublicas.es/oliva/ 

https://www.facebook.com/BibliotequesOliva