Gandia acollirà, del 7 a l’11 de maig, la celebració de Safor de Lletres, unes jornades dedicades a la llengua i la literatura. La iniciativa ha estat organitzada pel CEIC Alfons el Vell i per l’associació Saforíssims Societat Literària, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, l’IMAB, el CEFIRE i FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura.

Safor de Lletres oferirà una doble programació:

  1. En horari de vesprada hi haurà activitats obertes al públic en general, que es realitzaran a les 19:30h al saló d’actes de la Biblioteca Central. Els docents podran acreditar-ne l’assistència pel CEFIRE com a activitats de formació (12 hores). El dilluns 7 de maig Javier Vicente farà un taller sobre com escriure millor a les xarxes socials; el dimarts 8 de maig, Begonya Pozo impartirà un taller sobre poesia contemporània; el dimecres 9, Vicent Pitarch farà una conferència sobre Pompeu Fabra i les Normes de Castelló i el dijous 10, Carles Cano impartirà el taller “10 raons per les quals contar a l’escola”; per últim el dissabte 11 a les 10:30 eixirà des de l’estàtua del Tirant una ruta literària per Gandia.
  2. De manera paral·lela, s’ofereix als centres educatius de la comarca la possibilitat de fer diversos tallers i activitats gratuïtes al seus centres en horari lectiu. 14 propostes, entre les quals hi ha contacontes, conferències, tallers de poesia, narrativa o rap, visites d’escriptors a l’aula, etc.

Les activitats es poden consultar al web del CEIC Alfons el Vell. Els centres han de reservar la participació per a les activitats del matí al telèfon 962959563 o al correu electrònic ceicalfonselvell@gandia.org.

Tot seguit et deixem el cartell i la programació perquè ens ajudes a compartir-ho: