Presentació i recital de textos a propòsit de:

Gandia, Capital Literària

Des de l’edat mitjana fins al present (vol. I)

Antologia de textos actuals de la Safor-Valldigna (vol. II)

El proper 8 de novembre, dijous, a les 19.00 h, presentarem els dos volums de Gandia, Capital Literària a la Biblioteca de l’Envic d’Oliva. L’acte consistirà en la presentació de tots dos llibres i d’un recital obert en què podran participar totes les escriptores i els escriptors que formen part del segon volum.

Serà, probablement, la darrera presentació-recital de dos volums que han servit, si més no, per donar a conèixer la vitalitat literària actual i històrica d’una comarca extraordinària també en altres àmbits culturals i econòmics —potser això explica la singularitat, la unicitat insòlita, de les lletres a la Safor-Valldigna.

La presentació-recital compta amb el suport de l’Ajuntament d’Oliva, del Servei de Biblioteques d’aquesta mateixa localitat i de Lletra Impresa Edicions.