• La poeta del Grau de Gandia obté aquest guardó per la seva tasca en la difusió de la poesia en tots els àmbits

Maria Josep Escrivà ha estat escollida com a premi Grup Ràdio Gandia en la categoria de Cultura de 2018. La poeta obté aquest guardó per la seva tasca en la difusió de la poesia en tots els àmbits. Entusiasta de la poesia, des de fa molt temps col·labora amb Ràdio Gandia SER en una secció que veu la llum cada 15 dies: “La casa sota la lluna“.

Autora d’una desena d’obres de poesia i narrativa, a hores d’ara segueix treballant en un nou llibre poètic. Una obra que sol ser “reposada”, encara que massa ràpida per al seu gust, segons confessava en una entrevista. La poeta del Grau, que ja ha obtingut nombrosos guardons i reconeixements, afegeix ara al seu palmarès el del Grup Ràdio Gandia.