La setena sessió tindrà lloc el dijous 28 de març a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central de Gandia, amb el poemari «Vertical» de l’autora Teresa Pascual, LVI Premi Ausias March de poesia 2018.

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la setena edició del Club de lectura que ve realitzant-se els darrers dijous de cada mes i que compta amb la participació de Teresa Pascual, guanyadora del LVI Premi Ausias March de Poesia 2018 amb el seu poemari «Vertical»

«Vertical» és un poemari dividit en tres parts : “Fils”, “Vidres” i “Tornaràs a la mar”, precedides d’un poema proemial i seguides d’un epíleg amb quatre poemes.

Un llibre important en la trajectòria cada cop més depurada i essencial d’una de les veus més distinguides de la seua generació i, que demostra la importància de les veus femenines en la poesia que s’escriu hui en la llengua comuna dels valencians, els balears i els catalans.

Per a participar cal inscriure’s prèviament. En acabar-se cada sessió, es podrà arreplegar el llibre per al mes següent.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que es “una magnífica oportunitat per comentar, debatre, contrastar punts de vista, compartir opinions i experiències” i convida a assistir-hi a tots els amants de la literatura.