Us comuniquem que a partir d’avui 1 de març i fins el dia 8, Saforíssims i la televisió comarcal, hem organitzat sota el lema La dona ens uneix, una activitat diària consistent a representar un microrelat.  Cada un dels microrelats ha estat seleccionat entre els guanyadors del concurs que l’associació Tirantianes convoca per  a joves per la igualtat des de 2008. Els vídeos i la direcció teatral dels joves que els han representat i la tria de la música ha estat a càrrec de Santi Gomar.  Només la televisió tinga l’enllaç ens l’enviarà. A més a més, el dia 8 de març tindrà lloc un debat sobre Feminisme i cultura,en el qual, les saforíssimes Teresa Pascual i Vicenta LLorca hi participaran. S’emetrà també per la televisió comarcal. Espere que us interesse i doneu suport a una altra activitat de Saforíssims! Una abraçada!