Enllaç a la subhasta: https://cutt.ly/GYVFe0U

II Subhasta Literària
Benvolgudes amigues/ Benvolguts amics:
Ens plau convidar-vos a la celebració de la II Subhasta Literària d’àmbit solidari que realitzarem de manera virtual el des del 15 fins al 17 de desembre. Els organitzadors són l’associació Gaudim (col·lectiu que treballa l’oci inclusiu amb persones amb diversitat funcional a la Safor) i col·laborem Saforíssims SL, (l’associació d’Escriptores i d’Escriptors de la Safor). Els beneficis d’aquesta subhasta, íntegrament, aniran destinats a cobrir les despeses del club d’oci de l’associació, què, cada cap de setmana, nodreix d’un ventall d’activitats socioculturals a les persones amb diversitat funcional.

Què subhastem?
Subhastem més d’una vintena de quadres signats pels seus autors amb les poesies més representatives de la seua obra, poemes de Joan Andreu, Lourdes Boïgues, Ferran Bretó, Isabel Canet, Juli Capilla, Llorenç Cirujeda, Pere Císcar, Mercè Climent, Esther Climent, Joan Deusa, Maria Josep Escrivà, José Figueres, Sico Fons, Rafa Gomar, Marc Granell, Àngels Gregori, Anabel Llopis, Vicent Lloret, Vicenta Llorca i Joan Iborra, Verónica Pérez, Josep Piera, Josep Lluís Roig, Maria Rosa Sabater i Encarna Sant-Celoni. A més, aquest any portem com a novetat la incorporació de grups de música en valencià com, per exemple, El Diluvi, Carles Pastor i ZOO. Tres generacions d’escriptors i d’escriptores que fan literatura en la seua llengua pròpia.

La subhasta
El 15, 16 i 17 de desembre, podreu participar des de l’enllaç: https://cutt.ly/GYVFe0U
Aquesta vegada, adquirint cultura, fas que moltes persones tinguem accés a un oci digne i de qualitat. No t’ho penses massa: COL-LABORA!