• Serà divendres 8 de febrer, a les 19 hores i hi prendran part, entre d’altres, Manel Pitarch, Josep Porcar, Anna Moner o Aina Garcia Carbó. Així mateix, Juli Capilla, Rafa Gomar, Joaquina Barba o Maria Josep Escrivà

El proper divendres 8 de febrer, a les 19 hores, l’Espai Joan Fuster comptarà amb la presència de diversos membres del Pont Cooperativa de Lletres i Saforíssims Societat Literària, dues de les societats literàries valencianes més actives en els darrers anys. Arrelades a la província de Castelló i a la comarca de la Safor, respectivament, ambdues associacions s’han convertit en referents en el món literari del País Valencià.

La jornada, que porta per títol “Les societats literàries com a eines de difusió cultural”, té com a objectius primordials donar a conèixer les activitats que duen a terme aquestes entitats i alhora reivindicar la necessitat de vertebrar el nostre espai cultural i d’avançar cap a la professionalització del col·lectiu d’escriptors i escriptores a partir de propostes compartides. Entre altres, es desplaçaran a l’Espai Joan Fuster de Sueca representats del Pont Cooperativa de Lletres com Manel Pitarch, Josep Porcar, Anna Moner o Aina Garcia Carbó. Així mateix, Juli Capilla, Rafa Gomar, Joaquina Barba o Maria Josep Escrivà seran alguns dels membres que hi acudiran per part de Saforíssims SL.

L’entrada a l’acte serà lliure i gratuïta.

Si voleu, ens podeu ajudar a difondre’n la tarja: