Lourdes Boïgues i Chorro ha publicat el seu darrer llibre,  La màquina i els somnis, editorial Baula-Edelvives. És la història de Leo i Milena, els fills d’un inventor genial, els quals han de rescatar una amiga del món virtual que ells mateixos han creat. Es tracta d’un llibre ple d’aventures, emoció i diversió, on la realitat es barreja amb la virtualitat. Tirans, herois, policies, detectius, monstres esgarrifosos i altres personatges increïbles protagonitzen aquesta novel·la. L’autora està molt satisfeta del resultat de la seua obra i convida a tots els xiquets i xiquetes a llegir-la. “Es tracta d’un llibre on trobareu valors com l’amistat, la responsabilitat, la tolerància, l’amor a la ciència i l’ecologia. Però sobretot crec que he aconseguit que els lectors s’enganxen a la història des del primer full fins al final del llibre”. Com ja es preguntava Philip K. Dick: poden les màquines somiar?