Mai no és tard (Vinyoliana)

Josep Piera

 

A partir d’una conversa amb Jordi Llavina en la qual s’invocava la proximitat del centenari de Joan Vinyoli (1914-2014), Josep Piera va iniciar una prolongada indagació sobre la seua relació amb el poeta: la correspondencia, els llibres de Vinyoli i els fragments d’una conversa intermitent que van mantenir entre 1978 i 1981. Llavors Vinyoli tenia una seixantena llarga d’anys. Piera ara havia arribat a una edat semblant, la de la maduresa definitiva. La indagació s’estén al cicle vital complet de Vinyoli: l’obra, la relació amb la crítica i el reconeixement literari del seu temps. A contrallum apareix l’evolució poètica i humana de Piera, la seua manera de llegir i interpretar Vinyoli i, al capdavall, del conjunt de la poesia catalana de les darreres dècades. Es tracta d’un exercici de comprensió «de poeta a poeta» d’una profunditat i sensibilitat extraordinàries.

 

Per a informació addicional, cobertes en alta resolució o entrevistes amb l’autor, contacteu amb el  departament de màrqueting de PUV, marqueting@uv.es o als telèfons 963 864 095  – 618 067 107 (pregunteu per Amparo o  Maria).

Mai no és tard

 

 

Departament de Màrqueting

Publicacions de la Universitat de València

C/ Arts gràfiques, 13. 46010 València

Tel:  618 067 107 Fax: 96 386 40 67

E-mail: marqueting@uv.es

http://puv.uv.es

https://www.facebook.com/publicacions.universitatdevalencia

@PublicacionsUV