El pròxim divendres 7 d’octubre tindran lloc dues festes Estellés: a Oliva i a la Font d’en Carròs.

A Oliva fan la quarta edició de la Festa Estellés ja i comptaran amb l’actuació musical del grup alcoià VerdCel (el lloc encara està per determinar, però molt probablement serà en una nova ubicació per tal que la Festa vaja ‘rodant’ pel poble). Hi haurà l’habitual picadeta, i, pam dalt pam baix, el format serà el mateix d’edicions anteriors. Novament, Josep Lluís Roig ha tingut a bé encarregar-se del guió de l’acte. Si hi voleu participar, us podeu adreçar a ell (jollroig@gmail.com) i facilitar-li la feina. Ja anunciarem oportunament hora i lloc.

A la Font d’en Carròs, la Festa Estellés, la segona edició, començarà a les 20.30h, a la Casa de la Cultura, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica “Estellés imaginat” (homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés), que restarà oberta fins el 31 d’octubre.

Ja a les 21.30h, a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc la II FESTA ESTELLÉS, es farà la inauguració de l’acte amb un recital poètic amb arranjament de guitarra a cura de Manuel Andrés. I tot seguit hi haurà sopar de cabasset. Per finalitzar la nit amb el concert del cantautor de Tavernes de la Valldigna Quim Sanç, amb temes del seu últim disc.

Per a reservar taula i cadira cal apuntar-se a l’Ajuntament. Per a participar en la lectura de poemes cal comunicar-ho també a l’Ajuntament, per raons d’organització.

L’organització corre a càrrec de l’Associació de Fotografia de La Font i el Col·lectiu Indivisuals. I hi col·laboren Saforíssims SL, l’Associació Cultural Ramoneta de Vilaragut i Llop de la Safor).festaestelleslafont2016-4

estelles-ara