El CEIC Alfons el Vell i l’Ajuntament de Gandia han organitzat la XX edició de l’Homenatge a la Paraula, que enguany rendirà tribut a les dones escriptores que han estat silenciades al llarg de la història.

La representació teatral es titula La cara oculta de la Lluna i és una obra dirigida per Ruth Palonés i produïda per Núria Sanz.
Amb l’entrada simbòlica de només 5 euros els assistents seran obsequiats amb un exemplar del llibre Homenatge a la Paraula, coordinat per l’escriptora Vicenta Llorca, en què han col·laborat escriptors/es i il·lustradors/es de la Safor i de tot el País Valencià per tal de reconèixer la trajectòria literària d’algunes de les dones escriptores més significatives de la literatura universal.
Un espectacle únic. Una oportunitat.
Tot hom i tota dona hi esteu convidats/des.
tarja-hp16