Aquesta sisena edició comptarà amb l’actuació de Rascanya

Oliva ret un any més homenatge al poeta valencià més universal, Vicent Andrés Estellés. El carrer de Sant Vicent acull la 6a Festa Estellés, organitzada per l’Agència AVIVA de promoció del valencià, amb el suport de Saforíssims Societat Literària.

L’acte serà de micròfon obert per tal que tothom qui vulga s’anime a recordar el poeta del poble de la millor manera que es pot fer: recitant els seus versos. Qui vulga participar, a més, ha d’enviar un correu electrònic indicant-ne l’elecció a saforissims@saforissims.org.

Aquesta sisena edició comptarà amb l’actuació de Rascanya, un grup valencià de música i ball folk, de les comarques de l’Horta Nord, Horta Oest i Camp de Túria. Abans, hi haurà sopar amb aperitius i beguda, on els assistents només hauran de dur el seu entrepà.

Els versos d’Estellés, a la Casa de la Cultura

A més, la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura acollirà del 2 a l’11 d’octubre, de 9h a 14h, l’exposició “Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances”, una mostra elaborada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Comparteixes el cartell?