• El llibre “Poesia completa. 1971-2018” de Josep Piera, escriptor i fill predilecte de Gandia, és una iniciativa editora duta a terme per la institució Alfons el Magnànim.
  • L’acte va tindre lloc a la Casa de la Cultura i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, del director de la col·lecció Poesia del *Magnànim, Vicente Berenguer, i representants de la cultura i les lletres de la nostra ciutat. 
  • Galeria d’imatges a Flick’r.

La Casa de la Marquesa va acollir ahir l’acte de presentació del llibre “Poesia completa. 1971-2018” de l’escriptor i fill predilecte de la nostra ciutat, Josep Piera. A l’acte van acudir l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el director de la col·lecció Poesia del Magnànim, Vicent Berenguer; el també fill predilecte de Gandia, l’escriptor i periodista Ignasi Mora; el regidor de Cultura, Joan Muñoz i altres representants de la corporació municipal i del món de les Lletres de la nostra ciutat.

La recopilació de l’obra poètica de Josep Piera, des dels seus inicis amb Ave Fènix (1971), fins a El temps trobat (2013), ha sigut possible gràcies a l’esforç de la iniciativa editora de la institució Alfons el Magnànim, de la Diputació de València i de l’Ajuntament de Gandia a través del IMAB.

Imatges: Natxo Francés.