El divendres 15 de juliol celebrarem a Beniopa la cinquena edició del Certamen de Poesia de Beniopa Pare Miret, amb un nou o nova poeta guanyador o guanyadora, el qual rebrà un premi econòmic dotat de 250 euros i una escultura creada pel gran artista saforíssim Josep Basset…!

Regalarem un petit un llibret que recollirà el poema guanyador, els poemes finalistes, i també els poemes guanyadors de les passades edicions, tot en una bonica plaquette feta, amb tot l’amor possible, per Edicions 96, i a càrrec de la poeta Maria Josep Escrivà. Tot un luxe.

L’acte, com sempre, se celebrarà a l’antiga quadra de Beniopa, i començarà a les 20h.

Tindrem també dues actuacions musicals per part del grup de cambra de vent-fusta del Centre Musical de Beniopa, i del músic Vicent Roig.Gràcies a l’Ajuntament de Gandia i la regidoria de Cultura Gandia per donar-nos suport un any més en la convocatòria d’aquest premi, i gràcies als col·laboradors a l’Associció Centre Musical de Beniopa i a Carns Fuster.

La imatge recreada a partir de la fotografia de Francesc Miret ha estat feta per José Ramón Borrás Pascual per a l’edició del 5è Certamen de Poesia de Beniopa Pare Miret