Divendres 10 de desembre del 2010, el grup d’escriptors SAFORÍSSIMS vam estrenar el cicle LES NITS DE L’IMAB, un espai dedicat a la literatura, a la música i a la conversa.

Volem apropar la poesia a la gent  per mitjà de l’oralitat, de la paraula viva que es fusiona amb la música. Retornar als orígens.

El primer recital va anar a càrrec de la poeta Anna Aguilar-Amat, acompanyada musicalment per Carles Pastor. En finalitzar el recital hi va haver una picadeta en la qual vam poder gaudir de la conversa i l’intercanvi d’idees entre els assistents.

El segon espectacle va tindre lloc dissabte 5 de febrer, i vam comptar amb  la  poeta Laia Noguera i el pianista Roger Illa, que ens van oferir el recital “Triomf”.

La pròxima cita serà dissabte 28 de maig, a les 19 hores, i els artistes convidats seran el poeta Eduard Carmona i el músic de jazz Guillem Callejon, membres de “Recitals a Domicili”, els quals ens mostraran l’espectacle “Com hem arribat fins aquí i on anirem a parar”.