El vicerector de Cultura i Extensió Universitària de l’UJI, Wenceslao Rambla, lliura dijous 3 de novembre de 2011 a les 19 hores a la Llotja del Cànem el IV premi de poesia Manel Garcia Grau a Àngels Gregori Parra i Teresa Pascual Soler pel seu poemari Herències, acompanyat per Ramón Guillem, portaveu del jurat i vicepresident al País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i la dona de Manel Garcia Grau, Olga Carbó.

El premi Manel Garcia Grau és convocat per la Universitat Jaume I de Castelló i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, amb la col·laboració de les associacions La Nau – Centre Cultural Valencià i Escola Valenciana Federació d’Associacions per la Llengua, i l’editorial Perifèric.

Amb aquest premi es pretén honorar la memòria de l’escriptor, activista i professor de Filologia a la Universitat Jaume I, que dóna nom al guardó i que va morir en plena maduresa creativa l’any 2006. Poeta i narrador, Manel Garcia Grau és una de les figures principals de la literatura valenciana de les darreres dècades.