Han passat dos anys des que es va donar a conèixer Saforíssims, SL (Societat Literària). Han sigut mesos d’activitat desigual, d’obligada recomposició funcionarial interna, però també hi ha hagut temps de reflexionar, de reorganitzar-nos, d’idear accions immediates i −creiem i confiem− d’enfortir-nos com a grup.

Així, Saforíssims tindrà una presència important a la Setmana Literària de Gandia 2012, amb l’organització d’una Nit de Contes al Palau, i també amb l’aportació dels textos amb què 20 dels nostres autors/autores col·laboraran en l’Homenatge a la Paraula que cada any organitza el CEIC Alfons el Vell. Tot plegat, una festa col·lectiva de les lletres dedicada a celebrar la 50a edició del premi de poesia Ausiàs March, en la qual Saforíssims no podia restar al marge. Gràcies pel vostre suport, i per la vostra col·laboració.