Festa Estellés Gandia 2014.

Festa Estellés Gandia 2014.

Estem immersos en una altra tardor literària i Saforíssims SL ha acomplert ja quatre anys.

Com a col·lectiu que organitza, que participa i que, sobretot, aspira a consolidar-se amb més força de cara al futur, no deixem de créixer. Sabeu que ja hi hem arribat als 55 membres, només escriptores i escriptors en llengua catalana, de literatura de ficció, i de la Safor?

I encara, paral·lelament a la Societat Literària, ha anat constituint-se en els últims mesos un altre col·lectiu artístic, en aquest cas format per músics, que, a manera d’un tentacle més del mateix polp, ha convingut a dir-se Saforíssims Música. Desitgem i aspirem a treballar plegats en multitud de projectes. Ho hem començat a fer ja, preparant la V Festa Estellés de Gandia, que ha tingut lloc el dia 1 de novembre.

Saforíssims SL també participarà aquest any, de manera activa, en la Setmana Literària de Gandia, que tindrà lloc entre els dies 13 i 21 de novembre.

Però som exigents, i realistes, i pensem que l’autocrítica és el motor per a avançar i millorar. Necessitem treballar amb més ordre, amb una organització més eficaç en tot allò que —n’estem segurs—, 55 escriptors i escriptores podem aportar al col·lectiu. Ser més operatius, en resum, en els esforços que hi dediquem. I per això considerem que ha arribat el moment de fer un pas endavant en l’autogestió del grup. Les circumstàncies externes ho aconsellen i la confiança en els nostres propis recursos, de 55 persones creatives amb espenta, ens hi encoratgen.