El cantautor Carles Pastor.

El cantautor Carles Pastor.

-La 6a Festa Estellés Gandia tindrà lloc a les 20:15h divendres 25 de setembre, a la Plaça Rei En Jaume I, i comptarà amb l’actuació de Carles Pastor.

Reserveu el vostre poema o el sopar posterior enviant un correu electrònic a saforissims@saforissims.org.

La plaça rei En Jaume I de Gandia acollirà el pròxim divendres 25 de setembre, a partir de les 20:15h, una nova edició, la sisena, de la Festa Estellés Gandia, un recital poètic popular que ret homenatge al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, una de les figures literàries valencianes més destacades del darrer segle.

L’edició d’enguany comptarà, a més, amb l’actuació del cantautor Carles Pastor. A l’organització de Saforíssims, col·laboren Saforíssims Música, Compromís per Gandia i l’Ajuntament de Gandia.

Des des Saforíssims han volgut animar la ciutadania a participar-hi seleccionant un parell de poemes d’Estellés, dur-los-hi fotocopiats i enviar-los per correu electrònic a saforissims@saforissims.org, per tal d’evitar repeticions. Podeu consultar més informació al blog de la Festa Estellés Gandia: festaestellesgandia.blogspot.com. Després de la FES’2015, podrem sopar un menú especial que ens preparà Fusta. Heu de reservar, també, el vostre tiquet (al preu de 15€) al correu electrònic.

Cal recordar que són nombroses les poblacions del País Valencià que celebren des de fa cinc anys la Festa Estellés, la qual pretén ser un homenatge al poeta de Burjassot i un acte de reivindicació de la cultura pròpia. La festa ve a coincidir amb l’efemèride del seu naixement (4 de setembre) i s’inspira en el ‘Burns Supper’, una celebració escocesa que es fa cada 25 de gener per commemorar el naixement del poeta Robert Burns (1759-1796), i que consisteix en un gran àpat popular.

festaestellesGandia2015