Aquest dijous 3 de març, a les 20.00 h, a la llibreria Ambra de Gandia, tindrà lloc la presentació dLletra Impresa Edicions, i de la primera novel·la d’aquesta editorial saforenca: Capvespre, de Josep Bertomeu Moll, avalada per Rafael Chirbes, Premi Nacional de Narrativa, i autor del pròleg del llibre.

La presentació correrà a càrrec de Maria Josep Escrivà, escriptora de reconeguda trajectòria i presidenta de Saforíssims; amb l’autor de la novel·la, Josep Bertomeu Moll, i amb els editors i també escriptors Mercè Climent i Juli Capilla en qualitat d’editors.

Lletra Impresa Edicions és un projecte editorial íntegrament en català. Una iniciativa modesta però seriosa que comença amb dues col·leccions de narrativa: una per al públic en general, i una altra adreçada als més menudets. Una iniciativa que ajudarà els autors i autores saforencs, i valencians d’altres comarques, a publicar els seus originals.

Josep Bertomeu Moll 2Portada bona