L’enigma de Baddad és una novel·la de plena actualitat que aplega tres històries aparentment independents que s’entrellacen en un relat que podria canviar tot allò que sabem sobre la història de la humanitat. D’una banda, trobem Kordi, el protagonista d’una llegenda mil·lenària vinguda de terres llunyanes. D’una altra, coneixem les desventures de Saïd, un refugiat que fuig des de l’Iraq fins a la península Ibèrica amb una missió molt especial. Finalment, un arqueòleg anomenat Von Vasten rep dues narracions fascinants que el portaran a descobrir la veritat sobre les arrels de la història.

Una vegada més l’escriptor de Gandia ens sorprén amb una història de plena actualitat, molt amena, que de segur enxamparà els lectors més joves.

L’enigma de Bagdad aborda la necessitat de protegir el patrimoni cultural de la devastació de les guerres.lenigma-portada