*És cert que per al comú de la gent gran , tanta ha sigut la presió mediàtica, que poden sentir estranyes certes denominacions lingüístiques i històriques. Però a hores d’ara ja no devem no ser rigorosos amb aquestes denominacions, si no volem morir en l’intent. Ara bé, el logotip amb una à accentuada dels mitjans de comunicació públics pot donar un cert joc a l’hora de denominar l’àrea lingüística completa.

*Una altra cosa és que PP-Ciudadanos de València (millor dit, de Madrid, via València) veuen tan dificultoses les pròximes eleccions, que tiren mà de qüestions sobre la llengua, etc. Cal demanar aleshores al delegat del govern que actue amb tota la contundència.

* Tothom sap que la publicitat és un recurs falsificador més del sistema en què vivim. Caldrà anar aclarint aquesta qüestió. Mireu una publicitat a la tv. No assenyala cap valor afegit al producte que anuncia. Només pinta amb colors intensos i falsos el producte en qüestió.

* Passen uns paperets de mà en mà on ens adverteixen d’alguna de les putades a què són tan proclius els d’aquesta societat (anònima?). Pot ser un nou mètode de comunicació. Passeu el paperet. Fem-los circular.

* S’ofereix domèstica no explotada a 12 € per hora (més Seguretat Social)

* Tarifes publicitàries de la nostra revista: sense tarifes.

* Ens diran situacionistes, maoístes, anarquistes, marxistes i tot allò que els vindrà al cap embotit de tant de pensament greixós i recalfat. Responeu-los: burros! Per més insults que llanceu, els direu, sempre us direm: burros! Nosaltres som “gent que pensa”, més que burros!

*”El feixisme brinda als frustrats ambiciosos possibilitats alternatives de rebel·lió, heus ací el secret”, “El sol i la mort”, Peter Sloterdijk entrevistat per Hans-Jürgen Heinrichs

“Respecte al dret de conquista, no té cap altre fonament que la llei del més fort”, “Del contracte social”, Jean-Jacques Rousseau [recuerde l’alma dormida o embobada por el mucho trago, que els Països Catalans fueron sometidos a Felipe V (Paises Castellanos), justamente por el “derecho de conquista”. Infame.