Dijous, dia 27 de desembre, es presentarà a la biblioteca de Tavernes el poemari de Sico Fons, “Desficis”. L’acte serà a les 20:00 h. i anirà a càrrec de Jaume Talens, el qual, a banda de parlar-ne i dialogar amb el seu autor, recitarà alguns dels poemes del llibre.

Desficis és el primer llibre de poemes que publica l’autor valler, i es tracta d’un recull de la seua obra escrita al llarg dels anys.

En paraules del seu prologuista, el poeta Josep Lluís Roig, “és aquesta la virtut més rellevant d’aquest poemari. ‘Heus ací el meu interior’, dirà Sico Fons prou al començament del llibre, per a no deixar lloc a equívocs: escriu des de dins i nosaltres som els espectadors del cor, però també del cervell. I de les vísceres”.

I citant un fragment de “Embogirem”, el primer poema del llibre:

“Embogirem fins la malaltia
Embogirem fins que els nostres músculs i ossos
Esclafisquen en mil bocins, en mil miquetes
I no puguem mirar-nos ja ni els rostres ni els cors”.

La presentació serà amenitzada pel cantautor Carles Enguix.