• La gent pot compartir, al llarg de tot el dissabte 21 de març, fragments de poesia a la xarxa, amb l’etiqueta #trobadaalaplaça2, o etiquetant l’Ajuntament de Ròtova

El proper 21 de març, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, l’Ajuntament de Ròtova tenia previst organitzar diversos actes al voltant de la poesia de Vicent Andrés Estellés. Amb tot, després de l’anul·lació de tota l’activitat cultural, el consistori ha decidit programar la segona edició de la Trobada [a] la plaça. Evidentment, no hi haurà trobada física, serà una trobada virtual, la poesia serà la trobada. La gent ha de romandre a les cases per l’estat d’alerta, és important (#quedatacasa, #joemquedeacasa); però cadascú s’hi pot retrobar i fer tria dels llibres o poemes amb què més ha gaudit.

“Animem la gent, al llarg de tot el dissabte 21 de març, a compartir fragments d’autors i autores de poesia a la xarxa, amb l’etiqueta #trobadaalaplaça2, o etiquetant l’Ajuntament de Ròtova”.
En l’activitat col·laboren Saforíssims Societat Literària i el Col·lectiu Vall de Vernissa. La primera edició de la Trobada a la Plaça va tenir lloc a la plaça Major del municipi, el passat 9 d’agost.