Any nou, i alguns projectes nous i uns altres d’heretats de l’anterior, que l’important en aquestes mampreses col·lectives és no perdre el fil, ni les ganes de seguir endavant. Entre les renovacions, la nostra pàgina web. N’hem canviat la presentació, la distribució, hi hem ampliat seccions, per poder oferir els continguts de manera més còmoda i intuïtiva, i també d’una manera més visual, més operativa i, esperem, més útil per a visibilitzar els escriptors i les escriptores i, sobretot, la seua tasca.

La nostra intenció és que aquesta pàgina siga una plaça on ens podreu trobar, i on ens trobarem, per emplaçar-nos a gaudir de l’activitat literària. Els membres de Saforíssims, d’altra banda, també hi tindran el seu balcó: els blogs saforíssims són espais on els escriptors us faran partícips del seu món. A gener, l’Ignasi Mora ens hi obre el seu —balcó—: saforissims.org/ignasimora

Heretat de l’any passat, duem en marxa un catàleg d’activitats que autores i autors ofereixen, a qui interesse aprofitar, que s’ha d’anar completant a mesura que us abellisca anar-nos enviant les vostres propostes: animacions lectores, espectacles, recitals, xarrades, tallers…, i qualsevol mena d’acostament als llibres que voleu donar a conèixer: saforissims.org/cataleg

L’any 2016 vam editar també un catàleg de publicacions per a públic infantil i juvenil, en paper i en format electrònic, que hem fet arribar als centres de primària i secundària de la Safor. Caldrà insistir-hi, per atraure l’atenció dels docents que encara no saben que tenen una comarca prolífica en literatures saforíssimes, i que, a més a més, en tenen autors i autores ben a l’abast!

Volem eixir al carrer, que els llibres siguen motius festius, també, a banda de material formatiu, instructiu, educatiu. Aprofitarem els esdeveniments més importants per fer-nos-hi veure, i fer-nos-hi escoltar.

No cal dir que, per a tot això, i més que en vindrà, necessitem el vostre suport, les vostres complicitats, les vostres idees, i també, si voleu, qui puga, en allò que puga fer millor, les vostres accions. Sempre són ben rebudes, ens ajuden a créixer i unes empentes en provoquen unes altres. Així és com la roda no deixa de rodar.

La nostra adreça electrònica, per si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres: saforissims@saforissims.org

Salut, literatura, i molt bon any 2017.

(Imatge: Susa Ribes)